Színezd át a TeszVeszt!     
Tedd egyedivé az oldalt!    eredeti grafit baba babarózsa baba kék csokoládé retro virágok
Bezár     

WAHL Pro Series 13W nyírógép AKU és zsinór +DVD

Licitek: 0
Látogatók: 17
Megfigyelők: 0
(Aukcióazonosító: 2115265370)
További képek:
Ajánlat részletei:

Mutasd meg másoknak is!

Facebook-megosztás Twitter megosztás küldés e-mailben Pinterest megosztás
Az termék eladása befejeződött.
Fix ár:
24 500 Ft

Szállítás és fizetés

Szállítás és fizetés módja Szállítási alapdíj    
Személyes átvétel Nincs díj megadva    
Más futárszolgálat utánvéttel 1600 Ft/db    
Más futárszolgálat előre utalással 1050 Ft/db    

Garancia: 2 év

További információk a termék szállításával kapcsolatban:
DPD futárral szállítunk másnapi érkezéssel, biztosítással, garanciával. Amennyiben nincs otthon a szállítás idején, a futár telefononkeresi Önt! Előreutalás után, a pénz beérkezése másnapján Önnél a termék. Utánvétes vásárlásnál, (időben történt rendelés leadás esetén) a termék másnap Önnél van. Rendelés után küldünk egy nem rendszer üzenetet, a pontos szállítási idővel, vagy előre utalásos rendelés esetén a bankszámla és cég adatokkal.

Termékjellemzők

Állapot: új

Termékleírás - WAHL Pro Series 13W nyírógép AKU és zsinór +DVD

WAHL Pro Series 13W nyírógép AKU és zsinór +DVD

Ideális termék otthoni kutya, macska nyírásra, havi 4-15 alkalomra az amerikai Wahl specialistától.


WAHL Pro Series 13W nyírógép AKU és zsinór +DVD
Az alkatrészek megnevezése
A Vágófej
B Be-/kikapcsoló
C A készülék csatlakozóhüvelye
D Fésűtoldat sz. 1, 3 mm vágási hossz
E Fésűtoldat sz. 3, 10 mm vágási hossz
F Fésűtoldat sz. 4, 13 mm vágási hossz
G Fésűtoldat sz. 8, 25 mm vágási hossz
H Késvédő
I Olaj a vágófejhez
J Tisztítókefe
K Tápegység
L A tápegység készülékcsatlakozó dugasza
Fontos biztonsági tudnivalók Elektromos készülékek használatakor a sérülések és az áramütések elleni védelem érdekében feltétlenül figyelembe kell venni a következő tudnivalókat: A készülék használata előtt át kell olvasni az összes útmutatást!
· Az állatnyírógépet kizárólag állati szőr és irha nyírására szabad használni.
· A készüléket csak váltóáramú hálózatra szabad kapcsolni. Figyelembe kell venni az adattáblán megadott hálózati feszültséget.
· Ha egy elektromos készülék vízbe esik, akkor azt semmiképpen sem szabad megérinteni. Azonnal ki kell húzni a hálózati csatlakozódugót.
· Elektromos készülékeket semmiképpen sem szabad fürdőkádban vagy zuhany alatt használni.
· Az elektromos készülékeket minden esetben úgy kell lerakni, illetve tárolni, hogy azok ne eshessenek vízbe (pl. mosdókagylóba). Ügyelni kell arra, nehogy víz és más folyadék kerüljön elektromos készülékekre.
· A készülék használatát követően azonnal húzza ki a hálózati csatlakozódugót, hacsak nem kívánja tölteni a készüléket.
· A készülék tisztítását megelőzően ki kell húzni a hálózati csatlakozódugót.
· Ezt a készüléket nem használhatják olyan személyek (beleértve gyermekeket is), akik korlátozott testi, érzékszervi vagy szellemi képességekkel rendelkeznek, illetve nincs megfelelő tapasztalatuk és tudásuk hacsak nem állnak az illető biztonságáért felelős személy felügyelete alatt, illetve nem kapnak attól utasításokat a készülék használatára vonatkozóan. Gyermekek csak felügyelet alatt használhatják a készüléket, hogy semmiképpen ne játszhassanak azzal.
· A készüléket csak a használati utasításban ismertetett rendeltetésszerű célra szabad használni. Kizárólag a gyártó által ajánlott tartozékokat szabad használni.
· A készüléket semmiképpen sem szabad sérült villamos kábellel, illetve sérült tápegységgel használni. A készüléket nem szabad használni, ha az nem működik szabályosan, sérült vagy vízbe esett. Ezekben az esetekben a készüléket ellenőrzés és javítás céljából be kell küldeni cégünk szervizközpontjába. Elektromos készülékek javítását kizárólag elektrotechnikai végzettségű szakemberek végezhetik.
· A készüléket nem szabad a villamos kábelnél fogva vinni és a kábelt fogantyúként használni.
· A készülék kábel forró felületektől távol tartandó!
· A készüléket nem szabad elcsavarodott vagy megtörött kábellel feltölteni, illetve tárolni.
· Semmiképpen sem szabad különböző tárgyakat a készülék nyílásaiba dugni vagy oda beejteni.
· A készüléket csak száraz helyiségben szabad használni és tárolni.
· A készüléket semmiképpen sem szabad olyan környezetben használni, amelyben aeroszolos termékeket használnak, vagy ahol oxigén szabadulhat fel.
· A sérülések elkerülése végett a készüléket semmiképpen sem szabad használni, ha a vágófej megrongálódott.
· Nem szabad egyszer használatos elemeket használni. Az akkumulátorokat kizárólag a szervizközpontban szabad cseréltetni.
· A készülék védőszigeteléssel rendelkezik és gyújtószikra mentes kivitelű. A készülék kielégíti az EU elektromágneses zavarvédelemre vonatkozó 2004/108/EG, illetve a kisfeszültségű berendezésekre vonatkozó 2006/95/EG irányelveinek követelményeit. A használt elem/akkumulátor nem háztartási hulladék. A használt elemet/akumulátor a törvényi előírásoknak megfelelően teljesen lemerült állapotban ártalmatlanítsa. Használat hálózatról
· Olajozza be a vágófejet (5. ábra).
· Dugja a dugaszolható tápegység készülékcsatlakozó dugaszát (L) a készülék csatlakozóhüvelyébe (C).
· Dugja be a tápegységet (K) a csatlakozóaljzatba.
· Kapcsolja be a készüléket a be-/kikapcsolóval (az 2. ábrán ? betűvel jelölve), majd a használatot követően kapcsolja ki azt (az 2. ábrán ? betűvel jelölve). Az akkumulátor feltöltése
· A be-/kikapcsolóval kapcsolja ki a készüléket (az 2. ábrán ? betűvel jelölve).
· Dugja a dugaszolható tápegység készülékcsatlakozó dugaszát (L) a készülék csatlakozóhüvelyébe (C).
· Dugja be a tápegységet (K) a csatlakozóaljzatba.
· Az első üzembe vételt megelőzően a készüléket 12-15 órán keresztül tölteni kell. Ezután 12-15 óra töltésidő szükséges az akkumulátor újbóli teljes feltöltéséhez.
· Ajánlás: Az újbóli feltöltésre leghamarabb akkor kell sort keríteni, ha a készülék teljesítménye észrevehetően csökken. Működtetés akkumulátorról
· Olajozza be a vágófejet (5. ábra).
· Kapcsolja be a készüléket a be-/kikapcsolóval (az 2. ábrán "a" betűvel jelölve), majd a használatot követően kapcsolja ki azt (az 2. ábrán ? betűvel jelölve).
· Az akkumulátor teljesen feltöltött állapotában a készülék max. 40 percig használható hálózati kapcsolat nélkül. Ez a töltési szint kb. 5-10 töltési ciklust követően érhető el. Hajvágás fésűtoldatokkal A készülék használható fésűtoldatokkal is. A konkrét modelltől függően a készlet különböző fésűtoldatokat tartalmaz. Fésűtoldat felrakása/levétele
· Tegye a fésűtoldatot a vágófej vágóélére, majd kattanásig nyomja rá azt a vágófejre, a ház irányába (a 3. ábrán ? betűvel jelölve).
· A fésűtoldat könnyen eltávolítható, ha a horgot megemeljük a nyíl irányába (a 3. ábrán ? betűvel jelölve). Tudnivalók uszkárok nyírására vonatkozóan
· Előkészítő munka a fejen: Fésűtoldat nélkül nyírja le a szőrt az orrtükörtől a fülkagyló külső széléig, majd visszafelé, száliránnyal ellentétesen haladva; az alsó állkapcson a nyírást száliránnyal ellentétesen végezze; ügyeljen az ajakredőkre! A fül alsó nyúlványától a nyakoldalon át a lapocka széléig, illetve az alsó állkapocstól a mellcsont hegyéig haladva a nyírást szálirányban haladva végezze. A vágási hosszat a szőr színétől és struktúrájától függően kell beállítani. · A szőr nyírása a törzsön (8. ábra): A 3. sz. (10 mm) fésűtoldattal kezdje a hát nyírását a nyaktól haladva a faroknyúlványig egy nyírófej-szélességben. Ezután a készüléket az utolsó borda mögé helyezzük és egy nyírófej- szélességben az uszkár alhasához vezetjük.
· A szőr nyírása a hátsó lábakon (9. ábra): Kezdje a finommunkát a hátsó lábakon. A 8 sz. (25 mm) fésűtoldattal nyírja le a szőrt a hátsó és a mellső lábakról. A keresztcsont lenyírt része és a lábszáron található hosszabb szőr közti átmeneteket le kell simítani az állatnyírógéppel. A hátsó lábak belső oldalán csak a kilógó szőrtincseket nyírja le, mert különben az állat "ó-lábúnak" fog kinézni. · Mellső lábak A mar és a mellkas oldalsó része közti átmeneteket enyhén süllyedő vonal mentén nyírja le. Az utolsó bordánál kezdődő és a mellkas oldalsó részén, a vállon, valamint a felkaron át a mellkas elülső részéig folytatódó átmeneteket ferde vonalban kell nyírni. A lenyírt nyakszőrzethez illeszkedő átmenetet megfelelő módon hozzá kell igazítani. Most még egyszer vizsgálja meg a kutyát "egészében", majd simítsa ki az esetleges egyenetlenségeket. A levágott szőrnek úgy kell kinéznie, mint a valódi prémnek. · A szőr nyírása a fejen (10. ábra): A füleken a szőrt a nyúlványtól a porcogón át haladva kb. 1 cm magasságúra kell lenyírni a 3 sz. (10 mm) fésűtoldattal. Ezzel kihangsúlyozzuk, hogy a fül a testhez simul. · Sapka vagy korona (11. ábra):
Tegye a készüléket merőlegesen az állat pofájára, majd egyenesen nyírja le a "sapka" szőrzetét a fülnyúlványig (a felső vonalat még ne érintse meg). Vízszintes vonalban haladva nyírjon a fülön át hátrafelé. Ekkor helyezze a gépet a fülporcra. A "sapka" hátsó szélének nyírását a nyaktól haladva kezdje meg. Elölről nézve óvatosan, körvonalban végezze a vágást, "tetőt kialakítva a szemek felett" és félkör alakban a tarkó felé haladva. Segítségért nézze meg az ábrát! Végezetül hagyja, hogy a kutya megrázza magát, hogy a sapka fekvését még egyszer ellenőrizni, és adott esetben korrigálni lehessen · A faroknyúlvány és a mancsok: Száliránnyal ellentétesen haladva 3 sz. (10 mm) fésűtoldattal óvatosan nyírja le a szőrt faroknyulványról, a végbél környékéről és az alhasi részről. A mancsokról a szőrt ajánlatos fürdetést követően lenyírni, amikor az állat lábai tiszták. Ennek során 1 mm vágási hosszban akkurátusan le kell nyírni a szőrt a lábfej felső részéről, a lábujjak közti részről és az ujjpárnák közti alsó részről. Tisztítás és ápolás · A készüléket nem szabad vízbe meríteni!
· A szőrmaradékot minden egyes használatot követően tisztítókefével kell a vágófejről eltávolítani.
· A készüléket csak puha, adott esetben enyhén benedvesített törlőronggyal szabad letörölni. A tisztításhoz nem szabad oldó- és súrolószert használni! · A vágófej tisztítható 4005-7051 rendelési sz. higiéniai aeroszollal. · A "Blade Ice" elnevezésű "4 az 1-ben" aeroszol (rendelési száma: 2999-7900) biztosítja a
vágófej azonnal hűtését, olajozását és tisztítását, illetve egyidejűleg a korrózióvédelmet is. · A hosszú és tartós vágási teljesítmény érdekében fontos a vágófejet gyakran olajozni (5. ábra). Erre a célra 4500-7000 rendelési sz. (118 ml) vágófejolajat kell használni. · A vágófej-olaj, valamint a higiéniai aeroszol beszerezhető a márkakereskedőtől vagy szervizközpontunkban. · Amennyiben hosszú használati időt követően a vágási teljesítmény a rendszeres tisztítás és olajozás ellenére romlana, úgy a vágófejet ki kell cserélni. · A használatot követően fel kell tenni a késvédőt. · A készüléket csak felrakott késvédővel szabad tárolni. A vágófej cseréje · A be-/kikapcsolóval kapcsolja ki a készüléket (az 2. ábrán ? betűvel jelölve). · A vágófejet úgy lehet eltávolítani, hogy a nyíl irányába lenyomjuk azt a burkolatról (az 4. ábrán ? betűvel jelölve). · A visszahelyezéshez tegye a vágófejet a horoggal a házon található befogadó nyílásba, és kattanásig nyomja azt a házhoz (a 4. ábrán ? betűvel jelölve). Hulladékként való elszállítás az Európai Unió országaiban Az elhasznált készüléket nem szabad a háztartási hulladékba dobni. Az elektromos és elektronikus készülékek hulladékként való elszállítására vonatkozó EU-irányelv értelmében a készüléket ingyenesen átveszik az önkormányzati gyűjtőhelyeken, illetve az újrahasznosítható anyagok gyűjtőtelepein. A hulladékként való elszállítást megelőzően az akkumulátorokat ki kell sütni! A hulladékként való szabályos elszállítás a környezetvédelmet szolgálja és megakadályozza az emberre, illetve a környezetre gyakorolt esetleges káros hatásokat. Hulladékként való elszállítás az Európai Unión kívüli országokban. · Az elhasznált készüléket a környezetvédelmi szempontok figyelembevételével kell ártalmatlanítani. · Válassza le a készüléket a dugaszolható tápegységről és kapcsolja be a készüléket, hogy az akkumulátorok teljesen lemerüljenek. · Vegye le a vágófejet (az 4. ábrán ? betűvel jelölve), majd csavarhúzóval csavarja ki a ház nyílásában és a házban lévő csavarokat (7. ábra). Húzza szét a házfeleket.
· Vegye ki az akkumulátorokat a házból (8. ábra). · Az akkumulátorokat megfelelő gyűjtőhelyen kell leadni. · Akkumulátorok nélkül a készüléket nem szabad a hálózatra kapcsolni!ljon a kereskedőhöz, ill. az országában működő szervizhez.

Kérdések (az eladóhoz intézett kérdések és válaszok itt jelennek meg)

Még nem érkezett kérdés. Kérdezni a vásárlás előtt a legjobb.
Kapcsolódó top 10 keresés és márka